How We’ve Changed

null

What We’ve Added

The Retreat will be an eco-friendly sanctuary. We love our canyon and our environment. Due to the unique nature of the site and the topography of the landscape, nearly the entire project will be hidden from the view of surrounding streets. We will be adding over 1,000 new trees that are native or drought tolerant species to the existing plush landscape to further enhance privacy and seclusion.

What We’ve Reduced

The Retreat is proposing a

41%

reduction in the overall project size.

The Retreat is proposing a

63%

reduction in parking

The Retreat is proposing a 32% residential square footage reduction.

The Retreat is proposing a

52%

total square footage reduction in guest units.

Mobility

As a result of the reduction of the project, any impacts from vehicular traffic have been reduced as well.

Menu